Με το Gold βραβείο για την ΙοΤ υπηρεσία Vodafone Smart Coffee Machines, η οποία αναπτύχθηκε στην Ελλάδα και διατίθεται στη διεθνή αγορά από τον Όμιλο Vodafone, διακρίθηκε στα IMPACT BITE Awards 2019 η θυγατρική της Vodafone Ελλάδας, Vodafone Innovus.

Η λύση Vodafone Smart Coffee Machines δίνει τη δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων από επαγγελματικές μηχανές καφέ, «ξεκλειδώνοντας» σημαντικά δεδομένα. Έτσι επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί επαγγελματικές μηχανές καφέ να ελέγχει την ποιότητα του καφέ και την κατανάλωση καφέ, νερού και του ρεύματος, καθώς και την κατάσταση λειτουργίας της μηχανής, και να λαμβάνει ειδοποίηση σε περίπτωση βλάβης. Επίσης, μπορεί να ελέγχει τη γεωγραφική θέση της μηχανής και να την εντοπίσει σε περίπτωση κλοπής.

Με αφορμή την συγκεκριμένη διάκριση, ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Innovus, Γιώργος Διαμαντόπουλος δήλωσε: «Αυτή η βράβευση αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών λύσεις που μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους και να ενδυναμώσουν τους τελικούς αποδέκτες των υπηρεσιών τους διεθνώς. Χάρη στο ταλέντο, το όραμα, την αφοσίωση και τις ικανότητες των ανθρώπων της Vodafone Innovus δημιουργήσαμε μία υπηρεσία που μπορεί να ψηφιοποιήσει την βιομηχανία του καφέ – μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου».