Ένα χρόνο μετά την εμπορική διάθεση των υπηρεσιών hol cloud, η hellas online πραγματοποίησε την ημερίδα “From theory to practice” με στόχο την αναλυτική τεχνική ενημέρωση για τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία, αλλά και τις τάσεις που διαμορφώνονται στο «σύννεφο». Στην ημερίδα, οι τεχνολογικοί συνεργάτες της hellas online ανέλυσαν την αρχιτεκτονική των λύσεων hol cloud, ανέδειξαν τη βέλτιστη στρατηγική μετάβασης στο «σύννεφο» και αποκάλυψαν τα επόμενα βήματα.

Οι ομιλητές Ε. Mercadante, Cloud sales Business Development South Europe από τη Cisco, Κ. Αποστολάκη, Cloud & Security Marketing Manager από την Intracom Telecom, R. Mauger, SEMEA Senior Solution Architect από τη VMware, Π. Κοκκώνης, Country Manager Greece από τη NetApp, Q. Stossel, Director of Business Development από την Asigra, I. Murris, Technical Business Development Manager από τη Desktone, καθώς και οι κ.κ. Ν. Δεσποτίδης, Senior Manager Advisory Services, Ernst & Young και Ν. Παπαδόγλου, Corporate Product Manager, hellas online έδωσαν μέσα από τις παρουσιάσεις τους τη λεπτομερή δομή των υπηρεσιών hol cloud και τα επόμενα βήματα που αναμένεται να γίνουν στο «σύννεφο».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση μεταξύ χρηστών hol cloud υπηρεσιών, όπου οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν με το κοινό την εμπειρία τους από το hol cloud, τις δυσκολίες και τα οφέλη της μετάβασης στο σύννεφο. Στο πάνελ συμμετείχαν οι κ.κ. Z. Μιμπιέλλι (Airotel), Γ. Τσιοτινός (Intralot), Α. Μαυροδημητράκης (Omega Pharma), Σ. Τσιτσιβός (Πλαστικά Θράκης) και Σ. Γκλάβας (Σύμβουλος Wurth Hellas).