Η Hewlett Packard Enterprise διοργάνωσε την εκδήλωση HPE Aruba Networking Day με βασικό θέμα το Edge και τις λύσεις δικτύωσης HPE Aruba, στο Golf Prive στη Γλυφάδα. Πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά όλο το φάσμα των λύσεων και τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες λύσεις της εταιρείας.

Εκπρόσωποι από τον κλάδο της φιλοξενίας και της εκπαίδευσης μίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά τονίζοντας την ανάγκη ύπαρξης δικτυακού εξοπλισμού και λύσεων που θα προσφέρουν αξιόπιστη σύνδεση στους τελικούς χρήστες προκειμένου να απολαμβάνουν μία εξαιρετική εμπειρία σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Την ημερίδα άνοιξε o Μιχάλης Κασιμιώτης, Managing Director HPE Greece & Cyprus, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι λεπτομερείς παρουσιάσεις των στελεχών της HPE. Στη συνέχεια, ο HPE Aruba Networking Sales Manager, Βαρδής Βασιλαντωνάκης, στην παρουσίασή του αναφέρθηκε στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι CIOs μέχρι και το 2025, αλλά και στα βασικότερα trends που αφορούν στη δικτύωση και πώς αυτά απαντώνται από τις λύσεις Aruba της HPE.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Alberto Perez, SASE Business Development, South Europe και ο Eric de Mython, Hospitality Business Development Manager.