Η Algosystems, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς ΙCT & cyber security, επιχειρηματικού software, αυτοματισμού & ελέγχου και μετρολογίας, θωρείται από τους κορυφαίους system integrators, με διεθνή έργα σε τέσσερις ηπείρους και γραφεία στην Ελλάδα και το Κατάρ.

Οι εξιδεικευμένες υπηρεσίες που παρέχει η Algosystems, απαιτούσαν ένα ολοκληρωμένο λογισμικό για τη διαχείριση των επιχειρησιακών της πόρων (ERP) και των σχέσεων πελατών (CRM) σε μια ενιαία πλατφόρμα, με στόχο την πλήρη εικόνα, αλλά και την κάλυψη των σύνθετων διαδικασιών του οργανισμού. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της λύσης ανέλαβε η Ergologic, Microsoft certified Gold partner, με 20ετή εμπειρία στον κλάδο των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής.
 
Η Ergologic γνωρίζοντας τις προηγμένες δυνατότητες και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Microsoft Dynamics 365 Business Central & Dynamics 365 CRM, πρόκειται να αυτοματοποιήσει όλες τις πολύπλοκες δραστηριότητες τής εταιρείας, δίνοντας έμφαση στη διαχείριση των έργων και την άρτια παρακολούθηση των συμβάσεων.