Η Konica Minolta διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά την ημερίδα «Konica Minolta Innovation Day», την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στις 15.00, στο δ/delta Restaurant του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η φετινή ημερίδα με τίτλο «Konica Minolta Innovation Day 2019: Simplify IT», θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τις εξελιγμένες τεχνολογίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, μειώνοντας την πολυπλοκότητα των ΙΤ εφαρμογών και τα λειτουργικά κόστη. Ακόμα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν στην πράξη ευφυείς τεχνολογίες video analytics. Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να δείτε εδώ.

Την Konica Minolta Innovation Day 2019: Simplify IT θα τιμήσει με την παρουσία του ως keynote speaker, ο καθ. Δημήτρης Νανόπουλος, μία από τις κορυφαίες σύγχρονες προσωπικότητες σε διεθνές επίπεδο στον χώρο της σωματιδιακής φυσικής και της αστροφυσικής. Ο Δ. Νανόπουλος είναι Τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Διακεκριμένος Καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Texas A&M.Moderator της εκδήλωσης θα είναι ο δημοφιλής stand-up comedian, Λάμπρος Φισφής.