Η Apple παρουσίασε στο φουτουριστικό της αμφιθέατρο «Steve Jobs Theater», τα νέα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και τη νέα γενιά iPhone 11 με καινούρια, καινοτόμα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες.

Παράλληλα, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου Apple Watch Series 5 που επανασχεδιάστηκε και προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες υγείας, fitness και επικοινωνίας καθώς και της νέας γενιάς iPad 10,2 ιντσών. Τα iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max υπόσχονται εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ ενσωματώνουν ένα καινοτόμο σύστημα τριπλής κάμερας, προσφέροντας επαγγελματική εμπειρία με Ultra Wide, Wide και Telephoto κάμερα, παρέχοντας σημαντικότατες βελτιώσεις σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και υψηλής ποιότητας video.

Η νέα οθόνη Super Retina XDR υπόσχεται εμπειρία θέασης επαγγελματικών προδιαγραφών ενώ ο επεξεργαστής A13 Bionic, που σχεδιάστηκε από την Apple, υπόσχεται απαράμιλλη απόδοση για κάθε εργασία. Τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, καθώς και το Apple Watch Series 5 θα είναι διαθέσιμα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 27 Σεπτεμβρίου μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της iSquare. Το νέο iPad 10,2 ιντσών θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Σεπτεμβρίου.