Η επενδυτική εταιρεία Arrow Capital, με παρουσία σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μαυρίκιο, επέλεξε τη λύση Axia για την αποτελεσματική διαχείριση των wealth management εργασιών της, μέσω της προηγμένης λειτουργικότητας, των omni-channel δυνατοτήτων και του δυναμικού reporting της πλατφόρμας.

Η Arrow Capital αναζητούσε μια πλήρη επενδυτική πλατφόρμα που θα υποστήριζε την αυτοματοποίηση των διαδικασιών της, αλλά και επεκτασιμότητα των υπηρεσιών για τη μελλοντική της ανάπτυξη, διασφαλίζοντας παράλληλα μοναδική εμπειρία χρήστη και πελάτη. Κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης διεθνών συστημάτων, η Arrow Capital  επέλεξε την πλατφόρμα Axia με γνώμονα την ευελιξία, τις δυναμικές και παραμετροποιήσιμες αναφορές, την ευκολία χρήσης και την υποστήριξη όλων των wealth management υπηρεσιών σε μία web-based πλατφόρμα, με μοντέρνο σχεδιασμό, omni-channel δυνατότητες και πλήθος από widgets  στο dashboard.

To Axia επιτρέπει πρόσβαση στα χαρτοφυλάκια ανά πάσα στιγμή και αξιοποίηση όλων των λειτουργιών για consolidation, αποτιμήσεις, ανάλυση χαρτοφυλακίου και απόδοσης, διαχείριση προμήθειων, καθώς και διασύνδεση με market data και custodians. Επιπλέον, το σύστημα εξασφαλίζει συμμόρφωση με διεθνείς κανονισμούς και πρακτικές, ενώ προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη για όλους τους τύπους διαχείρισης χαρτοφυλακίων, με αναβαθμισμένο reporting.