Τη λύση Cloud ERP της SoftOne, μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας της η Coco-Mat, διεθνώς καταξιωμένη εταιρεία παραγωγής προϊόντων και επίπλων για το σπίτι, από φυσικά υλικά.

Ενσωματώνοντας επόμενης γενιάς cloud τεχνολογία, το Soft1 Series 5 απαλλάσσει την Coco-Mat από πρόσθετες επενδύσεις σε εξοπλισμό και χρονοβόρες εργασίες υποστήριξης, θέτοντας τις βάσεις για ένα πιο ευέλικτο, έξυπνο και οικονομικό μοντέλο λειτουργίας. Βοηθάει, συνάμα, την Coco-Mat να ενοποιήσει τις παραγωγικές, οικονομικές και εμπορικές της δραστηριότητες σε μία πλατφόρμα λογισμικού.

Την ίδια στιγμή, επιτυγχάνει τη real-time διασύνδεση των 14 σημείων λιανικής με την εταιρεία, διασφαλίζοντας την online παρακολούθηση παραγγελιών, εισπράξεων, υπολοίπων πελατών και αποθεμάτων.
Επιπλέον, επιτρέπει στα στελέχη των πωλήσεων να εκτελούν αποτελεσματικά καθημερινές εργασίες, όπως η διαχείριση και δρομολόγηση παραγγελιών, η καταγραφή παραπόνων και ο δειγματισμός προϊόντων, απευθείας από το σημείο πώλησης, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.

Tέλος, με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών web services, το Soft1 Series 5 διασυνδέεται απρόσκοπτα με το e-shop και την πλατφόρμα B2B της Coco-Mat, προσφέροντας καθημερινά έγκυρη ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελιοληψίας και της τιμολόγησης σε 100 περίπου σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.