Η Cosmos Business Systems ανήκει πλέον στην ανώτατη βαθμίδα συνεργατών της Cisco, καθώς πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως «Cisco Gold Partner». «Έχοντας αποκτήσει πολλαπλές τεχνολογικές εξειδικεύσεις και πιστοποιήσεις σε λύσεις Cisco, όπως “Advanced Collaboration Architecture Specialization”, “Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization”, “Advanced Security Architecture Specialization” και “Customer Experience Specialization” σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, η Cosmos Business Systems αποδεικνύει την ικανότητα της στην παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας λύσεων και υπηρεσιών στον τομέα των δικτύων, των επικοινωνιών και της ασφάλειας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

«Την πιστοποίηση Cisco Gold Partner διαθέτει εξαιρετικά μικρός αριθμός επιλεγμένων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο , γεγονός που καθιστά την συνεργασία αυτή πολύ σημαντική τόσο για την εταιρεία, όσο και κυρίως τους πελάτες μας», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Δάφνης, CEO της Cosmos Business Systems, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την επιτυχή πορεία της πιστοποίησης μας ως Cisco Gold Partner, που βασίστηκε στην συλλογική εργασία άνω των 30 μηχανικών και στελεχών της Cosmos επί 12 και πλέον μήνες, μέχρι το audit από την αρμόδια διεθνή και ανεξάρτητη υπηρεσία της Cisco. Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και αξία αυτής της πιστοποίησης θα προσδώσει ιδιαίτερα οφέλη στους πελάτες μας σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, στην πορεία τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επομένων ετών».