Η εταιρεία mobile μάρκετινγκ Cytech, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ζιμπάμπουε, μέσω της νέας συνεργασίας της με την BlueDot Mobile, που αφορά το προϊόν mCore Business Software Suite.

Η πλατφόρμα BlueDot Mobile βασίζεται στη σουίτα mCore που αναπτύσσεται από την Cytech και προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ζιμπάμπουε: μαζική αποστολή SMS, ευρεία γκάμα υπηρεσιών Interactive 2-way SMS, καθώς και μία πλήρη λύση για mobile κουπόνια. Η BlueDot Mobile είναι εταιρεία mobile μάρκετινγκ που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση μέσω κινητών τηλεφώνων. Στόχος είναι το mobile μάρκετινγκ να συμπεριλαμβάνεται σε οποιαδήποτε στρατηγική μάρκετινγκ, καθώς μπορεί να αυξήσει το brand awareness και τις πωλήσεις.

Όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αντωνιάδης, συνιδρυτής και CEO της Cytech «πιστεύοντας όχι μόνο στη δύναμη του mobile αλλά και στο συνδυασμό όλων των διαφορετικών καναλιών που είναι διαθέσιμα στα σημερινά κινητά τηλέφωνα είμαστε βέβαιοι ότι η σουίτα mCore μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των αναδυόμενων αγορών, όπως της Ζιμπάμπουε. Καλωσορίζουμε την BlueDot Mobile στο χαρτοφυλάκιο των πελατών μας και δεσμευόμαστε να παρέχουμε υποστήριξη και ανάπτυξη ώστε και τα δύο μέρη να συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες mobile προστιθέμενης αξίας».