Η έκρηξη των αδόμητων δεδομένων απαιτεί νέες προσεγγίσεις και δυνατότητες εκ μέρους των οργανισμών, προκειμένου να απελευθερώσουν το κεφάλαιο των δεδομένων τους και να προχωρήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Για να αντιμετωπισθούν αυτές οι προκλήσεις, η Dell EMC ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στο κορυφαίο της αποθηκευτικό σύστημα Isilon All-Flash, μαζί με την κυκλοφορία νέου λογισμικού, με στόχο να δώσει στους οργανισμούς ορατότητα, έλεγχο και φορητότητα των αδόμητων δεδομένων, τόσο σε τοπικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (on-premises), όσο και στο cloud. H νέα πλατφόρμα Dell EMC Isilon F810 υποστηρίζει συμπίεση δεδομένων μέχρι και 3:1, με κλιμάκωση έως σχεδόν 80PB σε μία και μόνο συστοιχία (cluster) All-Flash.

Παράλληλα, υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις και αποδοτικότητα για την υποστήριξη σύγχρονων data center εφαρμογών, και μέχρι 33% μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης ανά πραγματικό TB σε σχέση με τα κυριότερα ανταγωνιστικά προϊόντα all-flash. Τέλος, το νέο λογισμικό Dell EMC ClarityNow επιτρέπει στους οργανισμούς να εντοπίζουν, να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται δεδομένα πολύ γρήγορα, ανεξάρτητα από το σημείο αποθήκευσης – είτε σε αποθηκευτικούς χώρους αρχείων και αντικειμένων ή στο data center και στο cloud.