Η Dell EMC διοργάνωσε χθες την ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης των συνεργατών της για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σαρόγλειο Μέγαρο. Τα βραβεία εκφράζουν την αναγνώριση και εκτίμηση της εταιρείας προς τους συνεργάτες της, οι οποίοι παρέχουν καινοτομικές λύσεις και υπηρεσίες που βασίζονται στα προϊόντα και την υψηλή τεχνογνωσία της Dell EMC. Για μια ακόμα χρονιά, στην εκδήλωση αναδείχθηκε η σταθερή δέσμευση της Dell EMC προς το κανάλι των συνεργατών της και η σπουδαιότητά του για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην αγορά.

H Μαρία Οικονομίδου, Γενική Διευθύντρια της Dell EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε μεταξύ άλλων: «…Η διαρκής ανάπτυξη και εμβάθυνση της σχέσης με τους συνεργάτες μας αντικατοπτρίζεται στον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης εσόδων της εταιρείας της τάξεως του 33% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ο τοπικός οργανισμός της Dell EMC στελεχώνεται και αναπτύσσεται ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, και να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους, όχι μόνο ως προμηθευτής αλλά και ως πηγή τεχνογνωσίας σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο».

Ειδικότερα, αναγνωρίστηκαν οι παρακάτω συνεργάτες: Cosmos Business Systems (Dell EMC Brand Ambassador), Οktabit (Client Distributor of the Year), Εnet Solutions-Logicom (Enterprise Distributor of the Year), Πλαίσιο Computers AEBE (Retailer of the Year), Amplus (Workforce Transformation Partner of the Year), Infinitum (IT Transformation Partner of the Year), ErgoSystems (Recognition Award), Infinitum (Partner of the Year for Net New Business) και Space Hellas (Channel Partner of the Year). Επίσης, απονεμήθηκε και ο ειδικός τίτλος αναγνώρισης Personal Achievement Award, στον Kenneth Bowman, Senior Manager, Business Development – Enterprise Solutions, SG Solutions Limited.