Η Deloitte Ελλάδος, στρατηγικός συνεργάτης της Salesforce, διοργανώνει τον Οκτώβριο στο Deloitte Alexander Competence Center στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο Salesforce Bootcamp στην Ελλάδα.

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου Bootcamp με την πρόσληψη πάνω από 80% των συμμετεχόντων, η συμβουλευτική εταιρεία θα δώσει την ευκαιρία σε τελειόφοιτους φοιτητές και πτυχιούχους να εκπαιδευτούν από Salesforce Experts της Deloitte, ώστε να γνωρίσουν την CRM πλατφόρμα και να αποκτήσουν όχι μόνο την πιστοποίηση Salesforce Platform Developer I, αλλά και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση στην ομάδα Salesforce της εταιρείας.

Μέσα σε διάστημα 4 εβδομάδων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν διαλέξεις από τους κορυφαίους Salesforce Experts της Deloitte Ελλάδας και Ιταλίας. Οι ειδήμονες της τεχνολογίας cloud, θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την τεχνογνωσία και τις τελευταίες εξελίξεις μιας ταχέως αναπτυσσόμενης τεχνολογίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή στο επερχόμενο Salesforce Bootcamp είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δωρεάν.

Δυνατότητα διεκδίκησης μίας θέσης στο Salesforce Bootcamp της Deloitte έχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι σχολών πληροφορικής, προγραμματισμού ή σχετικού πεδίου σπουδών, με άριστη ικανότητα χρήσης της αγγλικής και ελληνικής γλώσσας τόσο στον γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση Java, Javascript, C#, Python ή PHP.