Στη λίστα του Forbes με τους 30 πιο πετυχημένους Έλληνες κάτω των 30 ετών, διακρίθηκε η Έλενα Χαϊλαζοπούλου, συνιδιοκτήτρια της Convert Group και δημιουργός της καινοτομικής πλατφόρμας eRetail Audit.

Στη λίστα διακρίθηκαν ταλαντούχοι νέοι Έλληνες που δραστηριοποιούνται στη ρομποτική, στην ιατρική, στον αθλητισμό, στην τεχνητή νοημοσύνη, στη διαστημική τεχνολογία, στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και στην νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Η 28χρονη Έλενα, δραστηριοποιείται ήδη 7 χρόνια στον τομέα του ηλεκτρονικού επιχειρείν τόσο μέσω της ενασχόλησής της ως eBusiness Consultant σε περισσότερα από 50 projects ψηφιακής στρατηγικής, όσο και μέσω της δημιουργίας του eRetail Audit, της πλατφόρμας που μετράει σε πραγματικό χρόνο τα online μερίδια αγοράς για τα καταναλωτικά αγαθά.

Η Έλενα μαζί με την ομάδα της που απαρτίζεται από 27 ταλαντούχους data scientists, engineers και analysts καταφέρνουν να διατηρούν το eRetai Audit σε παγκόσμια πρωτιά, αναγνωρισμένη από ηγέτιδες εταιρείες έρευνας αγοράς σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.