Η εταιρεία Μιγδισιάν Κάρολος ΕΕ, η οποία ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την επεξεργασία και συσκευασία καφέδων και μπαχαρικών, επέλεξε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της τις λύσεις Prisma Win της Megasoft.

Η εφαρμογή Prisma Win Μaximum παρακολουθεί και διαχειρίζεται διεξοδικά όλο το εμπορικό κύκλωμα, από την αγορά των Ά υλών, τις παραγγελίες των πελατών, τους διαφορετικούς τιμοκαταλόγους, την παρακολούθηση των αποθεμάτων και την πώληση των τελικών προϊόντων (χονδρική-λιανική). Για την εξυπηρέτηση των χονδρικών πωλήσεων και για τη διανομή τους σε όλα τα σημεία λιανικής, η εταιρεία διαθέτει στόλο φορτηγών οχημάτων εξοπλισμένα με tablet στα οποία έχουν εγκατασταθεί οι SaaS λύσεις Prisma Win Live Εισπράξεις-Παραγγελίες-Απογραφές.

Η εφαρμογή εξυπηρετεί τη φορητή παραγγελιοληψία στον χώρο του πελάτη, αφού ο πωλητής έχει real time εικόνα για τα αποθέματα της αποθήκης. Η παραγγελία καταχωρείται στην εφαρμογή σωστά και γρήγορα σε άμεση επαφή με τον πελάτη με τη βοήθεια του tablet και αποστέλλεται άμεσα στο back office.
Μερικά από τα οφέλη που αποκόμισε η εταιρεία από τις εφαρμογές Prisma Win είναι η πλήρης οργάνωση όλων των τμημάτων, η σωστή επάρκεια αποθήκης, η άψογη εξυπηρέτηση των παραγγελιών των πελατών χονδρικής & λιανικής, η γρήγορη και χωρίς λάθη παραγγελιοληψία στον χώρο του πελάτη κ.ά.