Η εταιρεία Βιολάντα δραστηριοποιείται στη βιομηχανία του μπισκότου και συγκαταλέγεται στις εταιρείες με τους πιο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης, εξάγοντας προϊόντα σε περισσότερες από 30 χώρες.

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της επέλεξε την πλατφόρμα Qlik για τη διαχείριση και αξιοποίηση του ολοένα και αυξανόμενου όγκου δεδομένων της. Η πλατφόρμα Qlik δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση της εταιρείας Βιολάντα να παρακολουθεί τις οικονομικές της καταστάσεις γρήγορα και εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο η διαδικασία εξαγωγής συμπερασμάτων και λήψης αποφάσεων έχει συρρικνωθεί ουσιαστικά, οδηγώντας στην εξοικονόμηση αρκετών πόρων.

Ο Κωνσταντίνος Τζιωρτζιώτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Βιολάντα, δήλωσε: «Με την πλατφόρμα Qlik καταλάβαμε πώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά μπορείς να έχεις μία συνολική και ακριβή εικόνα για την κατάσταση του οργανισμού σου. Η γνωριμία μας με τον κόσμο του Qlik μάς έδειξε πόσο εύκολο είναι να επεξεργάζεσαι δεδομένα και να ανακαλύπτεις insights ζωτικής σημασίας». Σημειώνεται ότι η Witside, είναι αντιπρόσωπος της Qlik για τα Δυτικά Βαλκάνια, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.