Στις 2 Ιουλίου 2019, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, που προέκυψε από τις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης της 20ης Ιουνίου 2019.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:Γιώτα Παπαρίδου (Πρόεδρος ΔΣ), Σπύρος Παμπουκίδης (Α΄ Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος), Βασίλης Ορφανός (Β΄ Αντιπρόεδρος), Σπύρος Πουλίδας (Γενικός Γραμματέας), Κωνσταντίνος Γεράρδος (Ειδικός Γραμματέας), Δημήτρης Παπαϊωάννου (Ταμίας), Γιάννης Θεοδωρόπουλος (Μέλος ΔΣ), Κωνσταντίνος Τζοάννης (Μέλος ΔΣ) και Δημήτρης Τσόπελας (Μέλος ΔΣ).

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ, Γιώτα Παπαρίδου, σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και έμενα προσωπικά, η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κλάδος και τα μέλη μας. Το όραμα μας, να αποτελέσει η ψηφιακή τεχνολογία βασική συνιστώσα ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία τα επόμενα χρόνια, είναι η μόνιμη πυξίδα που κατευθύνει το στρατηγικό σχεδιασμό αλλά και την καθημερινή λειτουργία του ΣΕΠΕ.

Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να κινηθούμε με ταχύτητα, γιατί και οι ανάγκες είναι μεγάλες και ζωτικής σημασίας. Να αξιοποιήσουμε, δηλαδή, τις εξαιρετικά σημαντικές δυνατότητες της τεχνολογίας και να τις μετουσιώσουμε σε αναπτυξιακή δυναμική. Δεν έχουμε ούτε την πολυτέλεια ούτε τις αντοχές για άλλες καθυστερήσεις. Είμαστε αποφασισμένοι με συνεργασία, σχέδιο, όραμα και πίστη να αγωνιστούμε για μία σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα».