Στο πλαίσιο του Technical Solutions Summit που έλαβε χώρα στο Παρίσι το χρονικό διάστημα 11-15 Μαρτίου, η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοίνωσε το παγκόσμιο λανσάρισμα του HPE Tech Pro Community.

Αυτή η κοινότητα θασυνίσταται από solutions architects και pre-sales specialists της ΗPE, οι οποίοι θα εργάζονται από κοινού ως ομάδα, προσφέροντας στους συνεργάτες της εταιρείας υποστήριξη όπως και αποκλειστική πρόσβαση σε insider trainings, εξειδικευμένα εργαλεία, πόρους και expertise.
Το πρόγραμμα βασίζεται σε ένα πιλοτικό το οποίο έτρεξε, με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα με την HPE, στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού.

Η καλή αποδοχή του πρώτου project οδήγησε την εταιρεία στην απόφαση να το επεκτείνει σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας μέσω αυτού στην παροχή ταχύτερων και αποτελεσματικότερων λύσεων για τους πελάτες και συνεργάτες της. Σύμφωνα με την HPE, οι solutions architects αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία κατά τη λήψη των IT αποφάσεων των πελατών τους, καθώς τους βοηθούν να καθορίσουν τις επιχειρηματικές τους ανάγκες και να επιλέξουν τις σωστές λύσεις. Η HPE σκοπεύει γι’ αυτό το σκοπό να επενδύσει ισχυρά σε αυτήν την κοινότητα των επαγγελματιών της τεχνολογικής κοινότητας, ώστε να προσφέρει στους πελάτες και συνεργάτες της υψηλής αξίας λύσεις.