Σε μία εντυπωσιακή βραδιά που έλαβε χώρα την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών, με την παρουσία συνεργατών, καταναλωτών και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του έτους και την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική αγορά.

Η παρουσίαση και ο συντονισμός της εκδήλωσης έγινε από την Ιλένια Ουίλιαμς και το Δημήτρη Ουγγαρέζο. Το 2018 υπήρξε μία χρονιά-σταθμός για τη Huawei στην ελληνική αγορά, καθώς καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού ως ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones. Όπως ανέφερε και ο Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager, «Η Huawei είναι κάτι περισσότερο από μία εταιρεία τεχνολογίας, είναι ο κόσμος που την στηρίζει και την αγαπάει. Οτιδήποτε δημιουργούμε το κάνουμε με στόχο μια καλύτερη ζωή μέσω της τεχνολογίας, σας ακούμε και απαντάμε στις ανάγκες σας με τα προϊόντα μας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό βρέθηκε μπροστά σε μοναδικές εικόνες και ήχους από το Βόρειο Σέλας, σε φωτογραφίες της αθέατης Ελλάδας τραβηγμένων μέσα από το φακό του Huawei Mate20 Pro και σε όλα τα προϊόντα της Huawei που παρουσιάστηκαν μέσα στο 2018. Δεν έλειψαν επίσης και οι αναφορές στις επιτυχημένες στιγμές της χρονιάς όπως την επιτυχία του Black Friday όπου η Huawei αναδείχθηκε ένας από τους top sellers στην κατηγορία των smartphones, του Smartphone Festival, αλλά και του προγράμματος ανταλλαγής συσκευών  Trade in 4 All που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2018.

Στην κορύφωση της παρουσίασης ο Π. Δρακόπουλος ανακοίνωσε και τη φετινή χριστουγεννιάτικη προσφορά της Huawei. Στη συνέχεια ο  Country Manager – Terminals της Huawei Ελλάδος κος. LinBing ανέβηκε στη σκηνή για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους αλλά και όλους τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία. Αμέσως μετά έγινε η κλήρωση της βραδιάς, η οποία αποτέλεσε ευκαιρία για να προβληθούν οι χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei: Aπό τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2019, αγοράζοντας το Huawei Mate20 Pro, οι καταναλωτές θα παίρνουν δώρο το Huawei P20 lite, ενώ με την αγορά του Huawei Mate20 lite, η Huawei θα τους χαρίζει το Huawei Y5 2018 και το ίδιο θα γίνεται και με την αγορά του Huawei P20 Pro (δώρο Huawei Y5 2018).