Η Info Quest Technologies συμμετέχει στην έκθεση Market EXPO, η οποία θα διεξαχθεί 5-7 Οκτωβρίου στο Metropolitan EXPO, παρουσιάζοντας το Q-Zone, μια ολοκληρωμένη λύση cloud ταμείου και εμπορικής διαχείρισης.

Το Q-Zone αποτελεί την ελληνική έκδοση μιας από τις πλέον δημοφιλείς και λειτουργικά άρτιες λύσεις εμπορικής διαχείρισης διεθνώς – την χρησιμοποιούν περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις σε 20 χώρες – που φέρνει στα χέρια του σύγχρονου επιχειρηματία την ευφυΐα και τις δυνατότητες του Internet & του cloud, αποτελώντας τον βασικό πυλώνα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής του. Η Info Quest Technologies, έχει προσαρμόσει το Q-Zone στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς, διαμορφώνοντας λύσεις και πακέτα, που καλύπτουν ανάγκες από το μικρό κατάστημα με ένα ταμείο, μέχρι το δίκτυο καταστημάτων με πολλές αποθήκες και ταμεία και από το μικρό e-shop μέχρι την επιχείρηση που συνδυάζει φυσική και ηλεκτρονική παρουσία.

Στο περίπτερο A2 της Market Expo οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την εφαρμογή και τις δυνατότητες που προσφέρει το Q-Zone και να αξιοποιήσουν τις προσφορές που θα ισχύουν στη διάρκεια της έκθεσης. Παράλληλα θα γνωρίσουν τα νέα mini & nano Quest PCs, που προσφέρονται ιδανικά για επιχειρήσεις που αναζητούν έξυπνες λύσεις υψηλής απόδοσης, εργονομίας και οικονομίας. Η έκθεση Market Expo 2018, αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου, απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες και θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan EXPO.