Εφαρμογή ολοκληρωμένης λύσης φωτισμού πραγματοποίησε η Intersys στις πρότυπες εγκαταστάσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στις Αφίδνες Αττικής.

Με σεβασμό στην ιδεολογία και τις ανάγκες του εκπαιδευτηρίου η Intersys, μετά από φωτομετρική μελέτη των χώρων και αναγκών, πραγματοποίησε αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων σε όλους τους χώρους εσωτερικού περιβάλλοντος. Πιο συγκεκριμένα, στις αίθουσες διδασκαλίας επιτεύχθηκε ποιοτικός φωτισμός, με τοποθέτηση φωτιστικών  LED panels εναρμονισμένων με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, τα οποία ορίζουν τα απαιτούμενα επίπεδα και ποιότητες φωτιστικών συνθηκών σε χώρους διδασκαλίας.

Αντίστοιχες εφαρμογές έγιναν στην πισίνα με τοποθέτηση στεγανών φωτιστικών, τους διαδρόμους και τους υπόλοιπους χώρους του σχολείου. Η αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων, εκτός της αναβάθμισης της ποιότητας του φωτισμού, εξασφάλισε μείωση κατανάλωσης ρεύματος σε ποσοστό 60%, με αντίστοιχη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των εκπαιδευτηρίων με την υποστήριξη της Intersys.