Η Intralot ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου “Brazilian Gaming Congress” που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το Συνέδριο έγινε σημείο συνάντησης για διεθνείς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών, προμηθευτές, αθλητικούς φορείς και νομικούς που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αξιωματούχους από τις Αρχές Τυχερών Παιχνιδιών της Βραζιλίας και να συζητήσουν για την αγορά τυχερών παιχνιδιών της χώρας. Το Brazilian Gaming Congress εστίασε στο μέλλον της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στη Βραζιλία. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τους ασφαλείς και υπεύθυνους τρόπους ρύθμισης του αθλητικού στοιχήματος και των λοταριών, καθώς και για τις επιπλέον ευκαιρίες του κλάδου στη χώρα, ιδιαίτερα εν όψει των δύο σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.

Ο Νίκος Νικολακόπουλος, Managing Director της Intralot Latin America, συμμετείχε στο πρώτο πάνελ του Συνεδρίου και μίλησε για τις προοπτικές του αθλητικού στοιχήματος στη Βραζιλία, ενώ παράλληλα παρουσίασε και τα οφέλη από το άνοιγμα της αγοράς, τόσο για το κράτος, όσο και τους πολίτες υπογραμμίζοντας, με παραδείγματα από άλλες χώρες, τις μεγάλες ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις δύο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που θα λάβουν χώρα στη Βραζιλία τα επόμενα χρόνια.