Η Intrasoft International ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Kenya Police Sacco Limited, κορυφαίο συνεταιριστικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα (SACCO) στην Κένυα, για την παροχή λύσεων Profits Sacco Core Banking System και i-Profits Internet Banking Solution.

Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένες λύσεις από την Intrasoft για τις ανάγκες των SACCOs στην αγορά της ανατολικής Αφρικής. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί συνέχεια των σημαντικών επιτυχιών της INTRASOFT International στην αγορά των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κένυα και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αφρικής. Η Kenya Police Sacco Society Limited συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων συνεταιριστικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στη χώρα, έχοντας καταγράψει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Τα μέλη της αριθμούν πάνω από 63.000 και αποστολή της είναι να διευκολύνει τη ροή των αποταμιεύσεων και την παροχή αποδοτικών χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε μέλη αλλά και σε πελάτες στην Κένυα και το εξωτερικό. Διαμορφώνοντας τις τάσεις εντός του κλάδου, η Kenya Police SACCO συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής για την ενίσχυση των συστημάτων της, τη διασφάλιση επενδύσεων για τα μέλη της και την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών.