Οι μηχανικοί τεχνητής νοημοσύνης του LG Electronics Silicon Valley Lab συνεργάζονται με τους ειδικούς μηχανικής μάθησης της Unity Technologies για την ανάπτυξη προηγμένου λογισμικού προσομοίωσης, όπως αναφέρει η LG σε ανακοίνωσή της.

Αυτό το λογισμικό θα επιτρέψει σε κατασκευαστές αυτόνομων οχημάτων να επιταχύνουν την εκμάθηση συστημάτων για πιο ασφαλή μηχανοκίνητα οχήματα. Η συνεργασία των δύο εταιρειών για την προηγμένη προσομοίωση αναμένεται να ωφελήσει σημαντικά την αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς αυτή κινείται προς ένα μέλλον με αυτόνομη οδήγηση.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες που χρησιμοποιούν το προσομοιωτή LGSVL στην υπηρεσία Unity Simulation θα είναι σε θέση να επιταχύνουν δραματικά την εκμάθηση των συστημάτων τους, εκτελώντας παράλληλα πολλά σενάρια. Με τις τελευταίες εξελίξεις της Unity, ο προσομοιωτής LGSVL μπορεί να δημιουργήσει ψηφιακά αντίγραφα πραγματικού περιβάλλοντος με μοντέλα αισθητήρων ακριβείας για την εκμάθηση αυτόνομων οχημάτων σε πολλαπλά σενάρια.

Ο προσομοιωτής LGSVL συνδυάζει τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται από την LG με την τεχνολογία Data-Oriented Tech Stack της Unity και τον αγωγό High-Definition Render Pipeline και επιτρέπει δοκιμές και εκπαίδευση για πιο ασφαλή λειτουργία των οχημάτων.