Πολύτιμες και πρακτικές γνώσεις θα μεταλαμπαδεύσει η Linakis Digital στο Web Development Academy, το σεμινάριο που έχει σκοπό να παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν συνολικά 33 εκπαιδευτικές ώρες, μέσα σε 9 ημέρες. Ανάμεσα στους πολύ έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου ο Γιώργος Τρύφωνας, Head of R&D στη Linakis Digital,  θα εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στο περιβάλλον προγραμματισμού .NET, ξεκινώντας από τις βασικές έννοιες για να καταλήξει σε αρκετά Advanced θέματα, καθώς και θέματα Security.

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με ένα Project Workshop, όπου οι συμμετέχοντας έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητές τους στις εταιρίες που έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο οργανώνεται από το Collegelink με την υποστήριξη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin), στο χώρο του οποίου θα πραγματοποιούνται οι εκπαιδεύσεις από την Δευτέρα 11/2 έως και το Σάββατο 2/3.