Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία & Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας υλοποίησε ένα έργο MPS για την Μισσιριάν, μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες επεξεργασίας καπνού στην Ελλάδα.

Το έργο MPS περιλαμβάνει την ανανέωση του εκτυπωτικού εξοπλισμού στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καβάλα, καθώς και σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Η χρήση «έξυπνων» πολυμηχανημάτων Lexmark προηγμένης τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την εφαρμογή λύσης Fax over IP απ’ ευθείας από τις συσκευές προσφέρει στην εταιρεία τη δυνατότητα αποστολής και λήψης fax σε σημεία χωρίς τηλεφωνική σύνδεση.

Αυτά, σε συνδυασμό με την παροχή αυτοματοποιημένων υπηρεσιών διαχείρισης αναλωσίμων (παραγγελίες, παραδόσεις, αντικαταστάσεις, συλλογή χρησιμοποιημένων κλπ.) και after-sales, όπως υπηρεσίες συντήρησης εξοπλισμού οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω των εργαλείων που η Infolex διαθέτει για το σκοπό αυτό, επέτρεψαν στην εταιρεία να εφαρμόσει πρώτης τάξεως, αποτελεσματικές εκτυπωτικές πρακτικές.