Η nvisionist θα δώσει για μία ακόμη φορά το «παρών» στην διεθνή έκθεση Wind Europe 2024. Στη φετινή έκθεση Wind Europe 2024, που θα πραγματοποιηθεί 20-22 Μαρτίου στο Μπιλμπάο, η σημασία της αιολικής ενέργειας για την ευρωπαϊκή οικονομία θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Η Wind Europe αποτελεί μία παγκοσμίου ενδιαφέροντος εκδήλωση, την οποία φέτος αναμένεται να επισκεφθούν περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες και πάνω από 500 εκθέτες. Η nvisionist θα συμμετάσχει με περίπτερο, παρουσιάζοντας το έργο της στις προηγμένες, εφαρμοσμένες ψηφιακές λύσεις, τις οποίες θέτει στην «υπηρεσία» του δύσκολου έργου προστασίας του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας.

Συγκεκριμένα, η nvisionist αξιοποιεί τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning), προκειμένου να δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας για τον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με βασικό γνώμονα τη βιωσιμότητα και την αειφορία (ESG).

Τα στελέχη της nvisionist θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το καινοτόμο σύστημα ανίχνευσης nvbird️, το οποίο έχει ήδη διακριθεί με 18 βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας παγκοσμίως.