Η Office Line, ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων cloud και digital transformation, αποτελεί το χρυσό χορηγό της φετινής διοργάνωσης των ΙMPACT BITE Awards.

Με 22 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους system integrators και παροχείς υπηρεσιών στο χώρο του ΙΤ, παρέχοντας στους πελάτες τις εξειδικευμένες λύσεις, ειδικά διαμορφωμένες στις προσωπικές τους ανάγκες και απαιτήσεις.

Η Office Line αποτελεί το μοναδικό εξουσιοδοτημένο Fast Track Ready Partner της Microsoft σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 για τις υπηρεσίες της και φέρει επτά πολύ σημαντικές Gold πιστοποιήσεις από τη Microsoft.

Αντίστοιχες πιστοποιήσεις διαθέτει επίσης και από άλλες κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας (όπως HPΕ, Dell, IBM, Cisco, Citrix, Veeam, VMware και Checkpoint), ενώ έχει λάβει και σημαντικές διεθνείς αναγνωρίσεις.  Η τελετή απονομής των IMPACT BITE Awards θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου, στις 20:45, στον εντυπωσιακό χώρο του Μουσείου Οίνου (Λεωφ. Αγ. Δημητρίου, Παλλήνη).