Η Office Line απέσπασε το βραβείο «Microsoft Country Partner of the Year 2019» για την Ελλάδα.

Η εταιρεία διακρίθηκε σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο, ανάμεσα σε όλους τους συνεργάτες της Microsoft για την υπεροχή και την καινοτομία που επέδειξε στην υλοποίηση λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες Azure cloud.
«Είμαστε περήφανοι που η Microsoft απένειμε στην Οffice Line το βραβείο του καλύτερου συνεργάτη για την Ελλάδα. Οι συνεχόμενες επενδύσεις μας στις τεχνολογίες Μicrosoft και η στρατηγική ανάπτυξης της πολυετούς μας συνεργασίας, έφεραν σημαντικά αποτελέσματα στην αύξηση χρήσης των Microsoft cloud υπηρεσιών στην αγορά.

Αυτή η αναγνώριση ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε την υλοποίηση εξαιρετικών έργων ψηφιακού μετασχηματισμού στην αγορά, που βασίζονται σε καινοτόμες υπηρεσίες cloud» ανέφερε σχετικά ο Παναγιώτης Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Οffice Line. Η Office Line κατέλαβε αυτή την τιμητική διάκριση ανάμεσα σε 2.900 συμμετέχοντες από 115 χώρες παγκοσμίως, για τις καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχει καθώς και την θεαματική της απόδοση ως εταίρος και συνεργάτης της Microsoft στην Ελλάδα. Αυτό το βραβείο καταδεικνύει τη ικανότητα της Οffice Line να αναπτύσσει πρωτοποριακές λύσεις σε όλα τα πεδία τεχνολογικής δράσης, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες του παγκόσμιου βεληνεκούς πελατολογίου που διαθέτει.