Η Office Line A.E απέσπασε το βραβείο επιχειρηματικής αριστείας και κατατάσσεται στις 30 εταιρίες παγκοσμίως, σύμφωνα με το έγκριτο τεχνολογικό περιοδικό CIO Bulletin που εκδίδεται στην Αμερική.

Με την κατάταξη της Οffice Line στη λίστα «30 Business Excellence Awards 2019» και την απόκτηση ακόμα μιας παγκόσμιας διάκρισης αναδεικνύεται η ικανότητα της στο να διαμορφώνει πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Η Office Line είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που κατάφερε να περάσει την αυστηρή αξιολόγηση και να κατακτήσει το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας.

Οι θεαματικοί ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρίας και ο μετασχηματισμός της από έναν τοπικό System Integrator σε Global Service Provider είναι ένα τεράστιο επίτευγμα που αναγνωρίστηκε διεθνώς.
Ο CEO της Office Line, Παναγιώτης Κουρής, ανέφερε σχετικά: «Είμαι υπερήφανος και συγκινημένος που έχουμε καταφέρει να προάγουμε την αριστεία σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Αυτό βεβαία δεν είναι κάτι που κερδίζεται εν μια νυκτί. Τα τελευταία χρόνια επενδύουμε με συνέπεια και συνέχεια στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, στις στοχευμένες στρατηγικές συνεργασίες με τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Microsoft καθώς και στην αδιάκοπη έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογικών  λύσεων που θα παρέχουν υπεραξία στους συνεργάτες μας».