Για 2η συνεχή χρονιά ο Πάνος Ξενοκώστας αναδείχθηκε μεταξύ των 10 καλύτερων Ευρωπαίων επιχειρηματιών, ενώ η ΟΝΕΧ συγκαταλέγεται στις 110 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη, οι οποίες περνούν στην τελική φάση του διεθνούς διαγωνισμού.

Η ΟΝΕΧ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που διεκδικεί το βραβείο “The RSM Entrepreneur of the Year”, λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο του “Ruban d’ Honneur” για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ο Πάνος Ξενοκώστας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ, διαγωνίζεται με άλλους 9 υποψηφίους από την Ιταλία, τη Μ. Βρετανία, τη Σουηδία τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Τουρκία και εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη στην κατηγορία “The RSM Entrepreneur of the Year”, διεκδικώντας τον τίτλο του Καλύτερου Ευρωπαίου Επιχειρηματία.

Ο Andrian Tripp, CEO των European Business Awards, επεσήμανε ότι «η ΟΝΕΧ αποτελεί παράδειγμα επιχειρηματικής ηθικής, καινοτομίας και οικονομικής ισχύος, καθώς και πηγή έμπνευσης για τις υπόλοιπες εταιρείες της Ευρώπης.» Η εταιρεία, ως κάτοχος του τίτλου “Ruban d’ Honneur” εδραιώνει πλέον τη θέση της ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη. Επόμενη πρόκληση είναι η τρίτη και τελευταία φάση του διαγωνισμού, με την ανακήρυξη των νικητών στην επίσημη εκδήλωση που θα γίνει τον Ιούνιο στο Λονδίνο.