Η Performance  απέκτησε το «Kubernetes on Microsoft Azure Specialization». Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόκτηση του «Kubernetes on Microsoft Azure Specialization» έγινε στο πλαίσιο ενός συνεχούς προγράμματος ανάπτυξης τεχνογνωσίας στο cloud computing ώστε η εταιρεία να υποστηρίζει αποτελεσματικά τους πελάτες της στα δικά τους έργα μετασχηματισμού.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση χορηγείται μόνο σε συνεργάτες που επιδεικνύουν βαθιά γνώση, εκτεταμένη εμπειρία και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη λειτουργία συστοιχιών Kubernetes στο Azure.

Είναι το 6ο κατά σειρά Microsoft specialization που αποκτά η Performance, με στόχο να βοηθά ουσιαστικά τους πελάτες της στον εκσυγχρονισμό IT υποδομών και legacy εφαρμογών («Microsoft Infrastructure & Database Migration to Azure» και «Azure VMware Solution»), τη μετάβαση τους σε σύγχρονες πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού («DevOps with GitHub on Microsoft Azure» και «Kubernetes on Microsoft Azure Specialization») και στη θωράκιση των ψηφιακών πόρων τους σε μία εποχή έξαρσης των κυβερνοεπιθέσεων («Microsoft Cloud Security Specialization» και «Microsoft Threat Protection»).