Η Retargeting.biz ξεκίνησε επίσημα τις εργασίες της στη χώρα μας εγκαινιάζοντας το τοπικό της γραφείο, ενώ παράλληλα, λανσάρισε και ένα νέο website το οποίο υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.

Μετά από έρευνες στις οποίες προχώρησε η ομάδα της Retargeting.biz, καθώς και την άμεση επαφή με την ελληνική αγορά, με την ευκαιρία τής συμμετοχής της στην έκθεση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-Commerce Expo 2018), που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο τον περασμένο Νοέμβριο, διαπίστωσε τη ζήτηση που υπάρχει για προηγμένες και ταυτόχρονα προσιτές λύσεις digital marketing automation.

Η Retargeting.biz είναι μία ραγδαία εξελισσόμενη start-up από τη Ρουμανία και τα στελέχη της διέκριναν τις ομοιότητες στους ρυθμούς ανάπτυξης των δύο χωρών (Ρουμανίας και Ελλάδας), όσον αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο.  Πρόκειται για μια εταιρεία που απευθύνεται σε μικρομεσαίες αλλά και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν μία ευφυή λύση για να αυτοματοποιήσουν το online marketing, να μειώσουν τα σχετικά έξοδα και να δημιουργήσουν επιπλέον πωλήσεις στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα.

Η Retargeting.biz ιδρύθηκε το 2013 και είναι Google Premier Partner και Facebook Marketing Partner. Συνεργάζεται με επιτυχία με περισσότερους από 3.000 πελάτες της σε όλο τον κόσμο, ενώ διαθέτει γραφεία στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και σύντομα στην Ουγγαρία.