Στις 14-16 Απριλίου πραγματοποιείται το ExO World Digital Summit, μία τριήμερη ψηφιακή διάσκεψη κορυφής που θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους διανοούμενους της γενιάς μας, για να συζητήσουν την σημερινή παγκόσμια κατάσταση και να βρουν λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις που επέφερε ο COVID-19.

Στη διάσκεψη συμμετέχει ως ομιλήτρια και η πρώην Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Maria Fernanda Espinosa, μαζί με τους Peter Diamandis, Salim Ismail, Vincente Fox, John Edge, Nicole Drieske, Jeff Booth, Thomas Ermacora, Chris Traub, Paul Pagnato, Brian Bacon, David Orban, Jason Silva, Daniel Kraft, Andrew Hessel, Nabyl Charania, Julie Hanna και άλλους ομιλητές που θα ανακοινωθούν.

Σε αντίθεση με ένα «webinar» με Q&A, το ExO World Digital Summit περιλαμβάνει μία εξ ολοκλήρου ψηφιακή πλατφόρμα για την κύρια σκηνή, ένα expo-booth, μια δικτυακή ζώνη, όπως επίσης ατομικές συνεδριάσεις και δωμάτια επιτροπών που θα προσφέρουν ένα κυβερνοχώρο υψηλής τεχνολογίας, όπου θα πυροδοτηθεί μια παγκόσμια συζήτηση γύρω από τη αυξανόμενη μεταμόρφωση.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με κύριο στόχο να προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα για μια συλλογική διάσκεψη που θα παράγει χειροπιαστά αποτελέσματα, μέσα από διορατική συζήτηση για τις πιο καίριες ερωτήσεις της εποχής, όπως την τεχνολογία ως δυναμική λειτουργία, τη μεταμόρφωση της βιομηχανίας, κοινωνικές επιδράσεις και το μέλλον της δημοκρατίας, συστήματα υγείας, μέσα μεταφοράς, ενέργεια και εκπαίδευση.

Η διάσκεψη διοργανώνεται από την κοινότητα του OpenExO σε συνεργασία με τα Singularity University, XPrize, Rokk3r, Vortex, HighVibe Network, Abundance 360 και ExO Speakers. Το ExO World Digital Summit 2020 προσφέρει εργαλεία και ευκαιρίες που θα αλλάξουν τον κόσμο, για ένα καλύτερο μέλλον. Ambassador του event για την Ελλάδα είναι η BOUSSIAS.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο https://www.exoworld.live/BOUSSIAS