Η Quocirca δημοσίευσε τα αποτελέσματα της έρευνάς της για την παγκόσμια αγορά MPS.

Η συγκεκριμένη έκθεση παρέχει μια ανεξάρτητη αξιολόγηση μιας ποικιλίας επιλεγμένων παρόχων MPS, ορίζοντας βασικές τάσεις της βιομηχανίας βάσει έρευνας πελατών. Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα συμπεράσματα της έρευνας:

– Η επέκταση των συμβάσεων MPS για την κάλυψη των υπηρεσιών ψηφιακής ροής εργασίας μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιτύχουν περαιτέρω βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας. Συνολικά, το 84% των οργανισμών έχουν εφαρμόσει ψηφιακές διαδικασίες χωρίς χαρτί.

– Τα MPS αποτελούν βασικό στοιχείο για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσω της ψηφιοποίησης και της αυτοματοποίησης της ροής εργασίας.

– Η ποιότητα και η ασφάλεια των υπηρεσιών είναι οι κορυφαίοι λόγοι για την εγκατάσταση MPS.

– Σχεδόν το ήμισυ (49%) των οργανισμών συμφωνούν ότι η ασφάλεια των εκτυπώσεων είναι σημαντική για τη στρατηγική τους για την ασφάλεια.

Eπιπλέον, η έκθεση τοποθετεί την Xerox στην κορυφή της αγοράς υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων (MPS) για ένατη συνεχή φορά. Τεχνολογίες, όπως το ConnectKey που συνδέει τον φυσικό και ψηφιακό κόσμο και μετατρέπει τις παραδοσιακές συσκευές εκτύπωσης σε έξυπνους, συνδεδεμένους βοηθούς στο χώρο εργασίας, η πλατφόρμα DocuShare που προσφέρει τα δομικά συστατικά του σύγχρονου γραφείου και εργαλεία όπως η υπηρεσία User Analytics που ξεκλειδώνει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του εκτυπωτή για τον εντοπισμό ευκαιριών ψηφιακού μετασχηματισμού / αυτοματισμού συνέβαλαν σε αυτή τη διάκριση.