Τα σχέδια παγκόσμιας επέκτασης της Revolut ενισχύθηκαν, δεδομένου ότι της χορηγήθηκε Άδεια Εμβασμάτων (Remittance License) από τη Νομισματική Αρχή της Σιγκαπούρης, καθώς και έγκριση για Stored Value Facility, η οποία θα τους επιτρέψει να λειτουργούν στη Σιγκαπούρη.

Η fintech που εδρεύει στο Λονδίνο συνεργάζεται επίσης προνοητικά με τη ρυθμιστική αρχή της Σιγκαπούρης για να διαμορφώσει το επερχόμενο νομοσχέδιο υπηρεσιών πληρωμών, δεδομένης της εκτεταμένης γνώσης και της εμπειρίας της από την Ευρώπη. Στην Ιαπωνία, η Revolut έχει εξουσιοδοτηθεί πλήρως από την JFSA βάσει της άδειας μεταφοράς κεφαλαίων και έχει άδεια λειτουργίας σε όλη τη χώρα. Είναι μία από τις λίγες μόνο διεθνείς εταιρείες που κατάφεραν να αποκτήσουν αυτή την άδεια στην Ιαπωνία.

Τα περιφερειακά γραφεία της Revolut για την Ασία θα τοποθετηθούν κατά πάσα πιθανότητα στη Σιγκαπούρη, με ένα πλήθος στελεχών για την ανάπτυξη, τις δημόσιες σχέσεις και τη συμμόρφωση να έχουν ήδη προσληφθεί στην περιοχή. Η Revolut σχεδιάζει να προσλάβει διευθυντή επιχειρήσεων για περαιτέρω επέκταση στη Σιγκαπούρη τους επόμενους μήνες. Εν τω μεταξύ, στην Ιαπωνία, η Revolut έχει ήδη εξασφαλίσει συνεργασίες με την Rakuten, την Sompo Japan Insurance (SJNK) και την Toppan. Το τοπικό γραφείο ιδρύθηκε πρόσφατα με σκοπό να ενισχύσει τη συμμόρφωση και τις επιχειρησιακές δυνατότητες της εταιρείας.