Στην εξαγορά της ελληνικής Blendo προχώρησε η RudderStack, startup που προσφέρει μια εναλλακτική λύση ανοιχτού κώδικα σε πλατφόρμες διαχείρισης δεδομένων πελατών.

H είδηση ανακοινώθηκε ταυτόχρονα με την χρηματοδότηση της RudderStack ύψους 5 εκατ. δολαρίων από την S28 Capital. Η Blendo δημιουργήθηκε από τους Φώτη Ξενικουδάκη, Γιώργο Ψιστάκη και Κώστα Παρδάλη και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναλύσουν τα δεδομένα που υπάρχουν στις δικτυακές υποδομές τους και να αποκτούν κρίσιμες πληροφορίες και τάσεις για περαιτέρω χρήσεις στο marketing ή την εξυπηρέτηση πελατών.

«Με την Blendo, είχα την ευκαιρία να γίνω μέλος μιας μεγάλης ομάδας που έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε εταιρεία να μετατραπεί σε έναν οργανισμό που βασίζεται σε δεδομένα… Συνδυάσαμε τις ταλαντούχες ομάδες της Blendo και της RudderStack μαζί με την τεχνολογία που έχουν δημιουργήσει και οι δύο εταιρείες, σε μια εποχή που η αγορά δεδομένων είναι έτοιμη για το επόμενο κύμα καινοτομίας. Νιώθω χαρούμενος που θα μπορέσω να οδηγήσω τη RudderStack προς τα εμπρός», δήλωσε ο Κώστας Παρδάλης, εκ των ιδρυτών της Blendo, ο οποίος τώρα τίθεται επικεφαλής ανάπτυξης της RudderStack.