Η SAP διόρισε τον Μάνο Ραπτόπουλο ως Πρόεδρο για τη νεοσυσταθείσα περιοχή EMEA. Η νέα, διευρυμένη περιοχή, περιλαμβάνει τις παρακάτω χώρες: Ελλάδα, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία  Πορτογαλία, Ιταλία,  Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, ολόκληρη τη Μέση Ανατολή καθώς και την Αφρική.

Με το νέο του  ρόλο ο κ. Ραπτόπουλος θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη 14.000 εργαζομένων  σε 53 γραφεία, εξυπηρετώντας πελάτες  σε 90 χώρες- σε μια περιοχή κομβικής  σημασίας για την εταιρεία.  Πριν το διορισμό στη νέα του θέση, ο Μάνος Ραπτόπουλος ήταν Περιφερειακός Πρόεδρος της SAP EMEA South, η οποία θα υπάγεται πλέον στη νέα περιοχή.

Ο Μάνος Ραπτόπουλος διαθέτει πολυετή εμπειρία και έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη SAP από το 1998, οπότε και εντάχθηκε για πρώτη  φορά στους κόλπους της εταιρείας. Έκτοτε έχει αναλάβει σημαντικούς ρόλους σε τομείς όπως Γενική Διοίκηση, Πωλήσεις και Συμβουλευτική, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κ. Ραπτόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.