Η Space Hellas, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της σε bandwidth και νέες υπηρεσίες, αναβάθμισε το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο σε όλους τους κόμβους της, στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το νέο δίκτυο της Space Hellas βασίζεται σε σύγχρονες πλατφόρμες υπερυψηλής απόδοσης και χαρακτηριστικών της Cisco και έχει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες της τάξης των 100Gbps στους πελάτες της.

Παράλληλα, καλύπτει τις πολυσύνθετες απαιτήσεις των πελατών της, υποστηρίζοντας όλες τις απαραίτητες σύγχρονες τεχνολογίες, όπως Metro Ethernet/E-Line/E-LAN/L2VPNs/VPLS/L3VPNs, κ.α. Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανάρτηση στο Linkedin, «το νέο δίκτυο χαρακτηρίζεται από ευελιξία και επεκτασιμότητα, εξυπηρετώντας πελάτες διαφορετικής δυναμικότητας, παρέχοντας υψηλό SLA και ποιότητα υπηρεσίας».

Με την παρουσία του δικτύου στην Φρανκφούρτη, η Space Hellas προσφέρει άμεση πρόσβαση υψηλής ταχύτητας, ποιότητας και SLA σε όλους τους Global Providers και τους leading Cloud Services Providers (MS Azure, AWS, Google Cloud), για τους πελάτες της, ενώ προσφέρει τηλεπικοινωνιακές διασυνδέσεις σε χώρες της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής και μέσω των συνεργασιών της με περισσότερους από 320 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους σε όλο τον κόσμο.