Η Bewise Κύπρου υπέγραψε συμφωνία με τον οργανισμό πιστοποίησης PECB για τη διανομή εκπαιδευτικών μαθημάτων στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει πως οι δύο εταιρείες θα συνεισφέρουν με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στην προσφορά και οργάνωση μαθημάτων PECB ISO 22301, ISO 27001, ISO 27701, GDPR. Ο Ανδρέας Χριστοφορίδης, Business Development Manager της BEWISE δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για τον οργανισμό μας, διότι η BEWISE είναι από σήμερα επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του PECB και έτσι μπορούμε να προσφέρουμε πιστοποιημένα trainings.

Για το 2020 σχεδιάζουμε να προσφέρουμε αυτές τις εκπαιδεύσεις όχι μόνο στους πελάτες μας αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου». Από την πλευρά του, ο Eric Lachapelle, CEO της PECB, είπε: «είναι όλο και πιο σημαντικό για την PECB να συνεχίσει να ενθαρρύνει και να οικοδομεί συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι από το έργο της BEWISE και για αυτό εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας για αυτή τη συνεργασία. Ελπίζουμε ότι η από κοινού προσπάθειά μας θα είναι ένα μακροπρόθεσμα επιτυχημένο ταξίδι με την παροχή εκπαιδεύσεων κατάρτισης ISO στην Κύπρο και την Ελλάδα. Το PECB δεσμεύεται να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και αντικειμενική αξιολόγηση».