Η Vodafone Ελλάδας προσκαλεί την επόμενη γενιά πρωτοπόρων, τους Future Changers σε έναν διεθνή διαγωνισμό για νέους άνω των 18, με στόχο την εξεύρεση των καλύτερων και πιο καινοτόμων ιδεών για τη δημιουργία ενός ψηφιακού προϊόντος που θα συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 15 χώρες του Ομίλου Vodafone και οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους σε γραπτή μορφή ή βίντεο, όπου θα περιγράφεται συνοπτικά η ιδέα τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας της Vodafone Future Changers από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Οκτωβρίου. Οι δέκα καλύτερες ιδέες θα αξιολογηθούν από ένα πάνελ κριτών του κλάδου και στον νικητή/ τη νικήτρια θα δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσει τη δική του / της ιδέα σε συνεργασία με το Imperial College του Λονδίνου, καθώς και χρηματικό βραβείο αξίας 5.000 λιρών.

Η Vodafone πρόκειται επίσης να διαθέσει έναν μέντορα, ο οποίος θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση της ιδέας που κέρδισε στον διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός Future Changers, αποτελεί μέρος του στρατηγικού στόχου της Vodafone Ελλάδας για την ενδυνάμωση των νέων, προσφέροντας την απαραίτητη εκπαίδευση και τα εφόδια, ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις τεχνολογικές απαιτήσεις του σήμερα και του αύριο.