Τη σημαντική διάκριση του «Best Performance - Distribution Business» για το 2018 στην αγορά της Κύπρου απέσπασε η Westnet, εταιρεία μέλος του Ομίλου Olympia, στο πλαίσιο της ειδικής ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποίησε και φέτος η HP για τους συνεργάτες της.

Η εκ νέου αυτή βράβευση από την HP, μετά και από την αντίστοιχη διάκριση που είχε αποσπάσει η Westnet για την αγορά της Ελλάδας το 2015, έρχεται ως επιστέγασμα της μακρόχρονης, υψηλού επιπέδου συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.
Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Τσαρουχάς, Country Manager της Westnet Κύπρου δηλώνοντας σχετικά: «Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την πίστη στο όραμα μας για τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας.

Το γεγονός ότι έρχεται από την HP, έναν από τους πλέον στρατηγικούς συνεργάτες μας επί σειρά ετών, μας δίνει μεγάλη χαρά αλλά και δύναμη να συνεχίσουμε να αποτελούμε έναν αποδεδειγμένα αξιόπιστο διανομέα ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας, που αυξάνουν σημαντικά την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας». Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, στο Κέντρο «Γαία» του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στο πλαίσιο του «HP Annual Partner Event», όπου εορτάστηκε και η 80η επέτειος από την ίδρυση της Hewlett Packard.