Η Xerox υπέγραψε πενταετή σύμβαση με την TΡAINOΣE, τον εθνικό φορέα σιδηροδρόμων, για να αναμορφώσει τη διαδικασία εκτυπώσεων σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες στην Ελλάδα.

Η Xerox θα αξιοποιήσει τις υπηρεσίες ευφυούς εργασίας, μια νέα σειρά από υπηρεσίες που ξεπερνούν τις δυνατότητες των παραδοσιακών Managed Print Services (MPS), με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Με τη νέα συμφωνία, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα διασφαλίσει τις υποδομές των εκτυπώσεων της και θα αποκτήσει αυξημένη επίβλεψη και έλεγχο στην καθημερινή διαχείριση του περιβάλλοντος εκτύπωσης.

Παράλληλα, θα μπορεί να εντοπίσει ευκαιρίες για να βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες που σχετίζονται με τα έγγραφά της, ώστε να μειωθούν τα κόστη και να αυξηθεί η παραγωγικότητα. Οι υπηρεσίες Xerox MPS και το λογισμικό Cirrato κεντρικοποιούν τη διαχείριση των εκτυπωτικών ροών και υπόσχονται καλύτερο έλεγχο, κορυφαία ασφάλεια και αναλυτικά reports. Παράλληλα, ο προληπτικός έλεγχος του εξοπλισμού και της στάθμης των αναλωσίμων θα συμβάλει στη μείωση του λειτουργικού κόστους.