Οκτώ διακρίσεις απέσπασε ο Όμιλος ΟΤΕ στα φετινά IMPACT ΒΙΤΕ) Αwards, για τις υπηρεσίες και τα συστήματα πληροφορικής που προσφέρει.

Ο Όμιλος απέσπασε και την κορυφαία διάκριση ICT Company Of The Year, που απονέμεται στις υποψηφιότητες με τις υψηλότερες βαθμολογίες στην κατηγορία τους. Με χρυσά βραβεία διακρίθηκαν τα οικονομικά προγράμματα Cosmote IoT Data Sharing, στην κατηγορία «Πλατφόρμες και Πακέτα για Connectivity & Mobility» και το πληροφοριακό σύστημα Cosmote In Memory Data Grid, στην κατηγορία «Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος».

Χρυσό βραβείο απέσπασε επίσης, το έργο «Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας» για την Η.ΔΙ.ΚΑ (κατηγορία «Έργα και Πρωτοβουλίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»), μια συνεργασία του Ομίλου ΟΤΕ, με τη ΒΥΤΕ & τη Datamed, το οποίο μάλιστα προκρίθηκε και στη shortlist των έργων που θα διεκδικήσουν παγκόσμια διάκριση στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2019.

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην CosmoONE και τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), στην κατηγορία «ενέργεια», για το «σύστημα Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας». Η αναβάθμιση 14 αεροδρομίων της Fraport Greece, με σύγχρονες λύσεις Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Cosmote, κέρδισε αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Τεχνολογικές Υποδομές & Διοίκηση πληροφοριακών πόρων».

2ο βραβείο απονεμήθηκε στον Όμιλο ΟΤΕ και για την μετάβαση των πληροφοριακών συστημάτων του Ομίλου Σφακιανάκη σε λύσεις Cloud (κατηγορία «Cloud»), καθώς και για την υπηρεσία COSMOTE Click & Site για τη δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας (κατηγορία «ICT λύσεις για Επαγγελματίες/Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»).