Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των συνεργατών της εταιρίας Veeam στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 70 εταίρους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια του φετινού Veeam Partner Summit απονεμήθηκαν πιστοποιητικά αναγνώρισης στους κορυφαίους Ελληνες εταίρους του δικτύου συνεργατών της Veeam, οι οποίοι συμβάλλουν στην επιτυχία και καθιέρωση του ονόματος της Veeam και στην ελληνική αγορά. Ειδικότερα, η Infinitum βραβεύτηκε ως ο συνεργάτης της χρονιάς που παρουσίασε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη, η Technicomer έλαβε το βραβείο του καλύτερου SMB Partner της χρονιάς , η UniSystems βραβεύτηκε ως καλύτερος VCSP Partner της χρονιάς και τέλος η Accutech έλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου συνεργάτη (MVP).

Η Vered Liebermann, Διευθύντρια της περιοχής MED της Veeam, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δήλωσε ότι «η εταιρεία οφείλει την ευημερία της στην Ελλάδα στο οικοσύστημα που έχει δημιουργήσει εδώ, το οποίο αναπτύσσει σταθερά το δίκτυο της με συνέπεια και ιδιαίτερη επιμέλεια». Η V. Lieberman απευθυνόμενη στους Έλληνες εταίρους δήλωσε πως «κάθε χρόνο η εταιρία σημειώνει αύξηση της κερδοφορίας της στην ελληνική αγορά και χωρίς εσάς αυτό δεν θα το είχαμε επιτύχει». Η Veeam εξειδικεύεται στον τομέα της προστασίας δεδομένων ενώ οι λύσεις της είναι κατάλληλες για εταιρείες κάθε μεγέθους, από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMB) μέχρι μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς (enterprise).