Το τέταρτο κιόλας One Stop Security Workshop έλαβε μέρος στην Αθήνα τη Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010, μπροστά σε πλούσιο κοινό αντιπροσωπεύοντας τον χώρο της πληροφορικής καθώς επίσης και οργανισμών όλων των τομέων.

Το καινοτόμο χαρακτηριστικό του One Stop Security Workshop είναι το γεγονός ότι αντί για ομιλίες, παρουσιάζονται πραγματικά θέματα ασφάλειας ζωντανά στη σκηνή μαζί με τις λύσεις τους. Τα θέματα του συνεδρίου επιλέχθηκαν έξυπνα για την κάλυψη μεγάλης ποικιλίας ουσιαστικών θεμάτων και παρουσιάστηκαν από ειδικούς, από 8 Inter Engineering εταίρους από ισάριθμες χώρες.

Ο Mikko Hypponen, επικεφαλής έρευνας της F-Secure και ανάμεσα στους πιο φημισμένους ειδικούς παγκοσμίως σχετικά με κακολογισμικό και online εγκληματικότητα, ξεκίνησε ξεναγώντας το κοινό σ’ ένα ταξίδι στην εξέλιξη του κακολογισμικού και του υπόκοσμου του Internet, αποκαλύπτοντας το κακό του παρόντος και του μέλλοντος και τους απαραίτητους μηχανισμούς προστασίας ερχόμενους από την βιομηχανία αντί του κακολογισμικού αλλά, εξίσου σημαντικό, επίσης από την κοινωνία.