Η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία, Totolotek, διακρίθηκε με το χρυσό βραβείο Customer’s Laurel 2010 στην κατηγορία του στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης.

Τα βραβεία ‘Customer’s Laurel’ είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός, του οποίου ο σκοπός είναι να αναδείξει τις επωνυμίες προϊόντων και υπηρεσιών που στην αντίληψη του κοινού της Πολωνίας έχουν ταυτιστεί με την κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και αναγνωρισιμότητα.

Ο Ελευθέριος Μαρούλης, Γενικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Totolotek, δήλωσε: «Η βράβευση από τους καταναλωτές αποτελεί μία πολύ σημαντική διάκριση για εμάς, καθώς επιβεβαιώνει την επιτυχία της Totolotek στην πολωνική αγορά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς αποδεικνύει πως οι προσπάθειες μας να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας έχουν στεφθεί με επιτυχία, γεγονός το οποίο μας εμψυχώνει και μας κινητοποιεί να εργαστούμε ακόμα σκληρότερα».

Η Totolotek αποτελεί θυγατρική του Ομίλου Intralot στην Πολωνία από το 2004.

Η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά του προκαθορισμένου στοιχήματος της Πολωνίας, ενώ έχει αδειοδοτηθεί και για τη διεξαγωγή ιπποδρομιακού στοιχήματος.