Η Cytech παρουσίασε τη νέα έκδοση της πλατφόρμας SMSP v.4.1

Η Cytech παρουσίασε  τη νέα έκδοση της πλατφόρμας SMSP v.4.1. To SMSP είναι μια  πλατφόρμα διαχείρισης και επεξεργασίας μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας. Η νέα έκδοση, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει: επανασχεδιασμό του site για αυξημένη χρηστικότητα, βελτιωμένη αισθητική και απλούστερες διαδικασίες δημιουργίας υπηρεσιών (VAS), νέα αρχιτεκτονική για καλύτερες επιδόσεις, μειωμένες απαιτήσεις CPU και μνήμης και δυνατότητα επεξεργασίας περισσότερων SMS κατά 2 τάξεις μεγέθους.

Νέα προσφορά της Altec Telecoms για την υπηρεσία ADSL Jetpack

H Altec Telecoms προσφέρει την υπηρεσία ADSL Jetpack με 69 ευρώ για 7 μήνες και στη συνέχεια παρέχεται η δυνατότητα στον πελάτη να συνεχίσει τη σύνδεσή του για 5 επιπλέον μήνες στην τιμή των 9,9 ευρώ το μήνα. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι 21 Ιουνίου.

Η ICTV Hellas στην έκθεση «Growth Europe Event 2008»

Η ICTV Hellas, στο πλαίσιο της επικείμενης υποβολής της αίτησης εισαγωγής της στο Χρηματιστήριο Αξιών PLUS του Λονδίνου, στα τέλη του τρέχοντος μηνός, θα συμμετέχει στην έκθεση «Growth Europe Event 2008» την Τετάρτη 11 Ιουνίου στο Barbican Center του Λονδίνου. H ICTV Hellas είναι θυγατρική της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. και είναι εγκατεστημένη στη θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων i4G.

Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής για την Exodus

Η Exodus βραβεύτηκε από το European Business Ethics Network (EΒΕΝ) με το βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής Αριστείας Bronze BEE Award 2008.

Η Lamda Hellix στο Virtualization and Green Data Centers Roadshow 2008

Η Lamda Hellix, θυγατρική εταιρεία της Lamda Development θα συμμετέχει στο Virtualization and Green Data Centers Roadshow 2008 που θα πραγματοποιηθεί την στις 11 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ledra Marriott.

Μειώσεις στην υπηρεσία ΟΤΕ Mobile

Ο ΟΤΕ προσφέρει τα προγράμματα ΟΤΕ 120 και ΟΤΕ 240 για αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα και όχι μόνο τηλέφωνα του δικτύου του, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος. Επίσης, ο ΟΤΕ μείωσε μέχρι και 8% τις τιμές της υπηρεσίας  OTE Mobile, η οποία παρέχει συγκεκριμένο χρόνο ομιλίας από σταθερό προς οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.

Νέα κάρτα για τους Primergy Blade Servers από τη Fujutsu Siemens

Η Fujitsu Siemens παρουσίασε μια νέα κάρτα, η οποία ενσωματώνεται στους Primergy Blade Servers και συνδυάζει τις δυνατότητες ενός Ethernet και iSCSI controller δικτύου. Με την κάρτα BladeEngine10Gbit mezzanine, η Fujitsu Siemens στοχεύει στην απλοποιημένη ολοκληρωμένη υποστήριξη για virtualized περιβάλλοντα datacenter.

Νέα έκδοση της σουίτας Good Mobility από τη Motorola

Η διεύθυνση Enterprise Mobility business της Motorola ανακοίνωσε τη νέα έκδοσης 6.0 η οποία Good Mobility αποτελεί την πρώτη λύση στην αγορά που περιλαμβάνει managed-service virtual private network, διαχείριση συσκευών και έλεγχο ασφάλειας για συσκευές  Windows Mobile και η οποία είναι διαθέσιμη απ’ ευθείας στους εταιρικούς πελάτες.

Κινητές υπηρεσίας υγείας από την Ericsson και το Apollo Telemedicine Networking Foundation

Η Ericsson  και το Apollo Telemedicine Networking Foundation, μέλος του Ομίλου Apollo Hospitals, ο οποίος έχει ηγετική θέση στον τομέα των υγειονομικών υπηρεσιών στην Ινδία, έκαναν ένα βήμα για τη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος στην επαρχιακή Ινδία, με τη δρομολόγηση της εισαγωγής κινητών υπηρεσιών υγείας. Η τηλεϊατρική, η οποία θα παρέχεται μέσω τεχνολογίας HSPA, θα καταστήσει δυνατή την παροχή οικονομικών και προσβάσιμων υγειονομικών υπηρεσιών σε εκατομμύρια κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών.

H Samsung παρουσίασε το like – iPhone πρίν το iPhone

Όπως και το iPhone, το Omnia της Samsung έχει σχεδιαστεί με στόχο  να διευκολύνει την πρόσβαση στο Internet και χρησιμοποιεί μεγάλη οθόνη για την αναπαραγωγή video. Επιπλέον είναι εφοδιασμένο με κάμερα 5 megapixel, ενώ ως λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί τα Windows Mobile. Tο Omnia αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη τον Ιούλιο.