Η Intralot μέλος του δικτύου Global Compact για την ΕΚΕ

Το Global Compact είναι μία παγκόσμια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών που ιδρύθηκε το 1999 στο Νταβός από τον πρώην Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, κ. Kofi Annan. Οι οργανισμοί, οι οποίοι συμμετέχουν στο δίκτυο, δεσμεύονται εθελοντικά να ευθυγραμμίζουν τις δραστηριότητες τους και τις στρατηγικές τους με δέκα διεθνώς αποδεκτές αρχές.

Θετικά αποτελέσματα για την Adobe

Συγκεκριμένα, ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 886,9 εκατ. δολάρια, ενώ το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο είχε διαμορφωθεί στα 745 εκατ. δολάρια. Αύξηση παρουσίασαν και τα κέρδη της εταιρείας, τα οποία διαμορφώθηκαν κατά GAAP στα 260 εκατ. δολάρια έναντι 180 εκατ. δολαρίων στο αντίστοιχο περσινό δίμηνο.

Επέκταση συμφωνίας BA με Amadeus

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε το 2000, η Amadeus ανέπτυξε τη λύση Altea Customer Management, στην οποία συμπεριέλαβε τo Altea Reservation, για διανομή μέσω του δικτύου πωλήσεων της British Airways, το Altea Inventory, για την διαχείριση του παγκόσμιου inventory και το Altea Departure Control, για την διαχείριση του check-in και των αναχωρήσεων των πτήσεων.

Επέκταση προσφοράς της Tellas

Η Tellas επεκτείνει για μια εβδομάδα την προσφορά του πακέτου Tellas Double-Play με δώρο laptop, το οποίο διατίθεται στην τιμή των 32,9 ευρώ / μήνα. Με την επέκταση η προσφορά ολοκληρώνεται στις 2 Ιουλίου.

Entersoft event

Ο Γ. Αυλωνίτης θα αναλύσει τα πλεονεκτήματα που αποκομίζουν οι επιχειρήσεις από τη χρήση CRM συστημάτων και την απόδοση των σχετικών επενδύσεων. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Microsoft και χορηγοί επικοινωνίας τo ψηφιακό newsletter NetFax,και το περιοδικό NetWeek.

Θετικά αποτελέσματα μέσα και έξω για τη Wincor Nixdorf

Θετικά ήταν και τα αποτελέσματα της μητρικής εταιρείας, η οποία παρουσίασε 10% αύξηση καθαρών κερδών και 15% αύξηση πωλήσεων. Αναφορικά με τον επιχειρηματικό τομέα της λιανικής τραπεζικής, οι πωλήσεις της εταιρίας αυξήθηκαν κατά 15%, φτάνοντας σε 1.358 εκατ. ευρώ από 1.178 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον επιχειρηματικό τομέα του λιανικού εμπορίου, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 787 από 770 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 2%.

Σύμφωνα τη Wincor Nixdorf, το μερίδιο αγοράς σε συστήματα ATMs της δίνει την πρώτη θέση στη Γερμανία και την 3η θέση παγκοσμίως σε αριθμό εγκατεστημένων συστημάτων. Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνα της Retail Banking Research, η Wincor Nixdorf κατέλαβε για το 2007 τη δεύτερη θέση σε όλο τον κόσμο σε όγκο νέων παραγγελιών. Τα αποτελέσματα της μελέτης αποδεικνύουν ότι αύξησε το μερίδιο αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο από 18% το 2006 σε 21% το 2007.

Συνεργασία της Pylones Hellas με την Blue Coat

IT Industry
Business deals

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ PYLONES HELLAS ΜΕ ΤΗΝ BLUE COAT

Η Pylones Hellas ανέλαβε την αντιπροσώπευση και τη διανομή των προϊόντων και λύσεων της Blue Coat Systems για την ελληνική αγορά. Η τελευταία εξειδικεύεται στους τομείς της ασφάλειας των επικοινωνιών μέσω του Web καθώς και της βελτίωσης της απόδοσης των εφαρμογών που λειτουργούν πάνω ένα δίκτυο είτε σε τοπικό είτε σε απομακρυσμένο επίπεδο.