Public Digital Film Festival

Τα καταστήματα Public θα υποδεχτούν στην Ελλάδα το φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους με την υποστήριξη της Sony. Το ‘Public Digital Film Festival’ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής θα είναι ο Λάκης Λαζόπουλο.

Νέα έκδοση για το QuarkXPress

H Quark κάνει μια ειδική προσφορά και δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγοράσουν ή αναβαθμίσουν σε  Quark XPress Passport 7 μέχρι και την 1η Αυγούστου 2008  να αποκτήσουν το QuarkXPress 8 δωρεάν.

Στο IP θα βασίζεται πλέον το διεθνές δίκτυο της Visa Europe

Η συμφωνία αυτή θα παρέχει στη Visa Europe ένα δίκτυο  βασισμένο σε Internet Protocol, το οποίο θα προσφέρει στις 4.600 μέλη-τράπεζές της Visa Europe σε 36 χώρες.

Η Visa Europe διαθέτει μία προηγμένη πλατφόρμα επεξεργασίας συναλλαγών, σχεδιασμένη ειδικά για την Ευρώπη, μέσω της οποίας επεξεργάστηκαν περισσότερες από 6 δισ. συναλλαγές κατά τη διάρκεια του 2007. Η πλατφόρμα αυτή δεν παρέχει μόνο διασυνοριακές, διατραπεζικές συναλλαγές, αλλά αποτελεί, επίσης, το βασικό επεξεργαστή σε τοπικό επίπεδο για 16 ευρωπαϊκές αγορές.

1,5 δισ. θα επενδύσει η BT σε αστικό δίκτυο οπτικών ινών

Η ανάπτυξη του δικτύου θα γίνει με δύο τρόπους. Για παλαιότερα κτίρια, η BT θα οδηγήσει οπτικές ίνες σε κεντρικές μονάδες που θα βρίσκονται στο δρόμο και από εκεί η τελική σύνδεση με τα σπίτια ή τις επιχειρήσεις θα γίνεται με υπάρχοντα χάλκινα καλώδια.

Ωστόσο, για νεότερες εγκαταστάσεις, η οπτική ίνα θα φτάνει μέχρι το κτίριο. Το νέο δίκτυο θα υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι 100 Mbps και σύμφωνα με την BT θα είναι διαθέσιμο και εκτός των πυκνοκατοικημένων περιοχών.

Διεθνής διάκριση για τον όμιλο εταιρειών Mellon

Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο ομίλου και αφορούσε στις κατηγορίες Best Outbound Campaign, Best Technology Innovation- Internal Solution και Best Community Spirit.  

Στην κατηγορία Best Outbound Campaign, διαγωνίστηκε η θυγατρική του Ομίλου στη Σόφια, Mellon Bulgaria, για τη συνεργασία της με την Alico. Στην κατηγορία Best Technology Innovation-Internal Solution, συμμετείχε η Mellon Οικονομικές Υπηρεσίες με την εφαρμογή Conceptus που ανέπτυξε εσωτερικά για την υποστήριξη της λειτουργίας του contact center της εταιρείας.

Τέλος, στην κατηγορία Best Community Spirit ο Όμιλος παρουσίασε το σύνολο των δράσεων ΕΚΕ των 12 contact center που διαθέτει σε 9 χώρες, για το 2007. Για τις δυο πρώτες συμμετοχές, η Mellon προκρίθηκε στη θέση finalist ενώ στην κατηγορία Best Community Spirit, κέρδισε την 3η θέση.

Ξεκίνησε η διάθεση των επιδοτούμενων προϊόντων της HOL σε επαρχιακές πόλεις

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Διευθυντής Marketing της hellas online, παρουσίασε αναλυτικά τα προσφερόμενα πακέτα της hellas online, hol adsl και hol double-play για οικιακούς και επιχειρησιακούς χρήστες, των οποίων η επιδότηση ξεκινά από 50% και φτάνει το 75% της αρχικής τιμής.

Σε ένωση εταιρειών έργο του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής

Το έργο αφορά στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος που θα εξυπηρετεί τη συλλογή, διασταύρωση, διαχείριση και επιχειρησιακή αξιοποίηση μεταναστευτικών δεδομένων, με στόχο την εξαγωγή αναλυτικών συμπερασμάτων που θα υποστηρίξουν τη χάραξη εμπεριστατωμένης μεταναστευτικής πολιτικής.

Το τίμημα της σύμβασης ορίστηκε στα 330 χιλιάδες ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Προσφορές για το διαγωνισμό είχαν καταθέσει 7 ακόμα εταιρείες.

Η MD5 διανομέας των προϊόντων RSA της EMC στην Ελλάδα

H εταιρεία RSA αποτελεί το τμήμα εφαρμογών ασφάλειας της EMC και θεωρείται από τους σημαντικότερους διεθνείς παρόχους  λύσεων ασφάλειας.

H MD5, σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών της, θα διαθέτει και θα υποστηρίζει στην Ελλάδα την πλήρη γκάμα εφαρμογών της RSA, δίνοντας λύσεις ασφάλειας στους τομείς: Acces Control, Authentication, Credential Management, Data Loss Prevention, Encryption and Key Management, Fraud Prevention, Security Information and Event Management (SIEM).

Επιπλέον, θα παρέχει επιχειρηματικές εφαρμογές για τη Διευκόλυνση Συμμόρφωσης προς τους Κανονισμούς Ασφάλειας, τη Διαχείριση Πληροφοριακού Κινδύνου για Οικονομικές Υπηρεσίες, καθώς και Πρότυπα για PCI (Payment Card Industry) Ασφάλεια Δεδομένων.